Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Afrikai harcsa kerti zöldségekkel babáknak

Afrikai harcsa kerti zöldségekkel babáknak
Afrikai harcsa kerti zöldségekkel babáknak
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A babáknak 7 hónapos kortól adhatunk halat. Tapasztalatom szerint nagyon szeretik, és ez igaz változatosságot hoz az étrendjükbe. Az afrikai harcsa nagyon jó választás a babamenühöz, mert ez a nevével ellentétben magyar hal, és ha jól van kifilézve, akkor gyakorlatilag szálkamentes. Azért nem árt az óvatosság, én turmixolás előtt egy halkéssel alaposan át szoktam nézni - biztos, ami biztos.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Ajánlom az ínyenc kis pasiknak és a vagány hölgyeknek.:)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajon a halszelet mindkét oldalát átsütjük, majd néhány perc alatt lefedve puhára pároljuk. A főzőedényből kivesszük, és melegen tartjuk.
  2. A visszamaradt zsiradékra tesszük a megtisztított, felkockázott zöldségeket és a zöldfűszert, kevés víz hozzáadásával fedő alatt ezeket is puhára pároljuk.
  3. A zöldségeket a hallal együtt leturmixoljuk, vagy - ha a kis lurkónak már vannak fogacskái - , villával összetörjük.
  4. Jó étvágyat kívánok!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 267
elküldve: 1
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Annamo

Mióta szakács: 2012.06.11.
27 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
babakonyha: baba 8-12 hónap
fogás: főétel

egyéb elnevezések

harcsapüré, zöldségpürés harcsával, harcsafőzelék babáknak

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

347
afrikai harcsa 8 dkg
sárgarépa 1 db
burgonya 1 db
pasztinák 0.25 kis db
vöröshagyma 0.5 db
olívaolaj 2 ek
lestyán 0.5 szál