Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Afrikai harcsafilé citromos panírban

Afrikai harcsafilé citromos panírban
Afrikai harcsafilé citromos panírban
95 perc / előkészület: 35 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszer véletlenül kipróbáltam és nagyon ízletes lett.

hozzávalók / 6 adag

A halhoz

A tartármártáshoz

ajánlat

Burgonyapürével és tartármártással fogyasztjuk. A tartármártásba most  raktam csemegekukoricát és ecetes uborkát is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Hideg vízben megmossuk a halat, felszeleteljük, sóval bedörzsöljük. Fél órát állni hagyjuk.
  2. A halszeleteket lisztbe, tojásba -melybe belereszeltünk 1 citrom héját és 4 csipet sót keverünk hozzá-  és zsemlemorzsába forgatjuk.
  3. Forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.
  4. Közvetlen a sütés után tálalótálra helyezzük.
  5. Tartármártással kínáljuk.

  • elkészítettem: 56 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 36 881
elküldve: 4
receptkönyvben: 225
elkészítve: 8/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Ramonika

Mióta szakács: 2009.07.22.
32 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

citromos-bundás harcsa, harcsa citromos bundában rántva

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1411
afrikai harcsa 1.5 kg
napraforgó olaj 5 dl
finomliszt 20 dkg
zsemlemorzsa 20 dkg
tojás 4 db
0 ízlés szerint
citromhéj 1 citromból nyert
tejföl 30 dkg
citromlé 1 ek
majonéz 10 dkg
mustár 1 ek
fehér bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd