Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aglio e olio aquadellával és kelbimbóval

Aglio e olio aquadellával és kelbimbóval
Aglio e olio aquadellával és kelbimbóval
23 perc / előkészület: 5 perc főzés: 8 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors tél végi tészta, egy különleges apróhallal, az aquadellával. 

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Parmezán és száraz fehér bor.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fokhagymát megpucoljuk, és a chilivel együtt apróra vágjuk.
  2. A kelbimbóról, ha szükséges, leszedjük a külső, elálló leveleket.
  3. Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat, rátesszük a chilit, a fokhagymát és a még fagyos aquadellát.
  4. Egy másik serpenyőben felolvasztjuk a vajat, és kb. 15 perc alatt átsütjük benne a kelbimbót. Akkor jó, ha belül puha, kívül pedig kapott egy kis színt.
  5. A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük.
  6. Ha kész, leszűrjük a tésztát, és a chilis-fokhagymás halas olajba forgatjuk. Hozzáadjuk a kelbimbót, és azzal is összeforgatjuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 924
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Dacota

Mióta szakács: 2009.11.28.
532 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: tél
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas

egyéb elnevezések

chilis fokhagymás spagetti aquadellával és kelbimbóval

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

794
spagetti tészta 25 dkg
kelbimbó 20 dkg
hal 150 g
olívaolaj 0.5 dl
vaj 1 ek
chili 2 db
fokhagyma 5 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint