Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ágyas pálinka 2. - aszalt gyümölcsös

Ágyas pálinka 2. - aszalt gyümölcsös
Ágyas pálinka 2. - aszalt gyümölcsös
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kép jobb oldalán a karácsonyi előkészület szüleményei, narancslekvár, marinált és kandírozott narancs és az ágyas pálinka.
Ezekhez idő kell, ezért szeretem előre elkészíteni. De feltétlenül el kell dugni,  mert valami oknál fogva párolog és fogy:-D

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókra ráöntjük a pálinkát, zárható széles szájú üvegbe rakjuk és naponta összerázzuk.
  2. Három-négy hétig a gyümölcságyon hagyjuk, majd szép üvegekbe töltjük és kínáljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 41 269
elküldve: 1
receptkönyvben: 188
elkészítve: 6/8
Facebookon megjelent: -

szakács

bokine

Mióta szakács: 2010.08.26.
76 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: italok
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
alkalom: karácsonyi édességek
adag: 4 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

aszalt gyümölcsös-fahéjas ágyas pálinka, fűszeres ágyas pálinka

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Fagyi
Fagyi Tue, 2011-04-12 18:04

Egy kis méz, egy darabka narancshéj, és már kész is a "mézeskalács pálinka" - ugyanezen összetevőkből az általam leírtakkal kiegészítve szoktam készíteni, nagyon finom:)

349
pálinka 5 dl
aszalt sárgabarack 5 dkg
aszalt szilva 5 dkg
fahéjrúd 1 db
szegfűszeg 2 db