Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ajvár GastroHobbi konyhájából

Ajvár GastroHobbi konyhájából
Ajvár GastroHobbi konyhájából
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Évekkel ezelőtt, valahol olvastam egy "eredeti szerb" receptnek írt leírást, hogy hogyan is készül az "eredeti" receptúra szerint ez a nagyszerű csemege, akkor az nekem nagyon ízlett, és azóta én így készítem, és imádom!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánt és a paprikát sütőben 20-30 perc alatt megsütjük, majd egy tálba tesszük, és néhány percre lefedjük frissen tartó fóliával, hogy pára alakuljon ki, és így szépen le tudjuk majd húzni a héját.
  2. Az alapanyagokat - az olívaolaj kivételével - turmixgépbe tesszük, vagy egy botmixer segítségével alaposan összekeverjük, majd ha egyneműen pépes állagú, hozzáöntjük az olajat is, és elkeverjük.
  3. Pirítós kenyérrel, puffasztott rizzsel vagy sült húsokhoz mártásként tálaljuk.
  4. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 40 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 5 714
elküldve: 0
receptkönyvben: 55
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

GastroHobbi

Mióta szakács: 2014.08.21.
58 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
konyha: szerb
elkészítési idő: 30-60 perc

egyéb elnevezések

szerb paprikamártás, szerb paprikakrém, sült paprikakrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

386
padlizsán 2 kis db
kápia paprika 6 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
olívaolaj 50 ml
chili 0 ízlés szerint
fehérborecet 5 csepp
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint