Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ajváros tészta

Ajváros tészta
Ajváros tészta
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem volt itthon túl sok minden, és boltba menni nem akartam. Egyébként is egyedül voltam itthon, így gondoltam, hogy valami egyszerű is megteszi.

hozzávalók / 1 adag

  • olívaolaj
  • 10 dkg szélesmetélt
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 ek ajvár
  • túró ízlés szerint
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát megfőzzük a csomagon írt utasítás szerint.
  2. Miközben fő a tészta, olívaolajon megpirítjuk a felaprított fokhagymát. Vigyázzunk, hogy ne égjen meg!
  3. Ha a tészta megfőtt, átöntjük a fokhagymás-olajos serpenyőbe, hozzáadunk egy evőkanál ajvárt, és jól elkeverjük az egészet. Ha szeretjük a csípős ételeket, akkor vegyünk csípős ajvárt, nagyon ütős.
  4. A tetejére morzsolhatunk tehéntúrót vagy juhtúrót, de az enyémen most fokhagymás sajt van, tehát bármilyen morzsolható sajt is megfelel.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 7 052
elküldve: 1
receptkönyvben: 31
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

lordgomba

Mióta szakács: 2012.01.13.
20 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék rizsből és tésztából
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

túrós tészta ajvárral, fokhagymás tészta ajvárosan, ajváros metélt túróval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!