Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Alaszkai tőkehalfilé kétféle pürével

Alaszkai tőkehalfilé kétféle pürével
Alaszkai tőkehalfilé kétféle pürével
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez is egy Donal Skehan recept, kicsit leegyszerűsítve. Igazából picit szétfőztem a lencsét, ezért találtam ki, hogy azt is lepürésítem, de ami azt illeti, nekem így még jobban is tetszik a recept. Egész biztosan sokszor fogom még főzni, mert finom, gyors és nagyon egészséges!

hozzávalók / 2 adag

hozzávalók a halhoz

hozzávalók a mentás zöldborsópüréhez

hozzávalók a korianderes vöröslencsepüréhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat alaposan bedörzsöljük sóval és az őrölt paprikával, majd az olívaolajon pár perc alatt készre sütjük.
  2. A zöldborsót a vízzel feltesszük párolni, sózzuk-borsozzuk. Ha megpuhult, turmixgépbe rakjuk egy jó marék mentalevéllel, és pépesítjük.
  3. A vöröslencsét bő vízben megfőzzük a babérlevéllel. Sózzuk-borsozzuk-fokhagymázzuk ízlés szerint, majd turmixgépben krémesítjük.
  4. És már tálalhatunk is!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 4 456
elküldve: 1
receptkönyvben: 47
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

roskapetra

Mióta szakács: 2015.09.20.
56 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mentás borsópüré, vöröslencsekrém

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

497
tőkehalfilé 300 g
0 ízlés szerint
füstölt pirospaprika 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek
zöldborsó 225 g
víz 50 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
menta 1 marék
vöröslencse 100 g
babérlevél 3 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint
koriander 0 ízlés szerint