Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Alma chutney

Alma chutney
Alma chutney
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy weboldalon találtam rá a receptre, és első elkészítésre mindenkinek ízlett. Mivel indiai étel, tálaljuk púrival, de  húsfélék mellé is kiváló.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Húsok mellé adhatjuk, vagy púrival tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vágjuk az almákat 8 felé, távolítsuk el a magházukat.
  2. Tegyünk egy nagy lábosba 2 ek ghít, és pirítsuk meg benne a fűszereket.
  3. Rakjuk a vajra az almaszeleteket, és pároljuk addig, amíg az alma üveges nem lesz.
  4. Vegyük le a tűzről, és keverjük hozzá a cukrot.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 17
össznézettség: 35 822
elküldve: 10
receptkönyvben: 252
elkészítve: 9/12
Facebookon megjelent: -

szakács

NapsütötteVidékünkön

Mióta szakács: 2011.11.22.
111 recept

receptjellemzők

konyha: indiai
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: szilveszter, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

alma csatni, Indiai almás chutney, chutney

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

nrzsuzsa
nrzsuzsa Thu, 2013-09-12 12:51

Mi az a ghí...???????? vagy mivel lehet kiváltani? :( Köszönöm.

433
alma 1 kg
cukor 270 g
ghee 2 ek
fahéj 1 ek
fűszerpaprika 1 ek
ánizs 1 teáskanál
római kömény 1 teáskanál