Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almafánk cukormentesen

Almafánk cukormentesen
Almafánk cukormentesen
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szerettem volna egy gyors fánkot készíteni. Két almám volt otthon, ezért "ők" kerültek felhasználásra. :) A tészta készítéskor a leghosszabb művelet az alma meghámozása és lereszelése, a sütés is pikk-pakk megvan. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet, a steviát és a sütőport elkeverjük, majd az almához adjuk. Alaposan összekeverjük. 
  2. Felforrósítjuk az olajat, és evőkanálnyi kupacokat helyezünk bele az almafánk tésztából.
  3. Barnulásig sütjük a fánk egyik oldalát, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is.
  4. Darált eritritollal vagy xilittel megszórva tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 22 352
elküldve: 6
receptkönyvben: 372
elkészítve: 11/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Cukormentes

Mióta szakács: 2012.10.16.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: farsang, Anyák napja
mikor: mindig
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

almafánk, diétás almafánk, könnyű almafánk

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

454
alma 2 db
tönkölybúza liszt 2 evőkanál
sütőpor 1 tk
stevia 0.25 teáskanál
napraforgó olaj 2 dl
xilit 1 ek