Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almafasírt

Almafasírt
Almafasírt
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olyan süteményt szerettem volna készíteni, ami nem időigényes, nem kalóriabomba és finom is. Hát...ez lett az eredménye.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A süti tetejét megszórhatjuk porcukorral is, én kis cukorkákat szórtam rá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almákat meghámozzuk, lereszeljük, és kinyomkodjuk a levüket.
  2. A lémentes almareszelékhez hozzákeverjük a lisztet, a fahéjat, a mézet és édesítőt ízlés szerint.
  3. Az almás masszából dió nagyságú halmokat veszünk, amelyeket kicsit lelapogatva sütőpapírral bélelt tepsibe helyezünk, és aranybarnára sütünk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • tepsi mérete: 30x20x6 cm
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 925
elküldve: 5
receptkönyvben: 82
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Fittni

Mióta szakács: 2014.04.24.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: édes keksz
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

almás süti, fahéjas almás süti

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

169
alma 6 közepes db
finomliszt 2 csapott ek
fahéj 1 kávéskanál
méz 2 teáskanál
édesítőszer 1 teáskanál