Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almamártás Ágnes konyhájából

Almamártás Ágnes konyhájából
Almamártás Ágnes konyhájából
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Receptkártyás. :)

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almát meghámozzuk, negyedeljük, kicsumázzuk, és nagyobb darabokra vágjuk. A citrom levével és -héjjal, valamint a fahéjjal egy lábasba töltjük, és annyi vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje.
  2. Lefedve kb. 10 percig főzzük.
  3. A fahéjat kivesszük, és az almát turmixoljuk. A cukrot belekeverjük, és az almamártást hűlni hagyjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 428
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Becsei Ágnes

Mióta szakács: 2010.02.23.
100 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 6 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

almaszósz, fahéjas almamártás, édes gyümölcsmártás almából

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Sancho
Sancho Thu, 2012-10-18 08:23

Hol a vaj, meg a szegfűszeg belőle? Ez így, olyan mint a kompót ledarálva...

becseiagi
Becsei Ágnes / becseiagi Thu, 2012-10-18 11:30

Lehet, de a receptkártyán így volt, mert hogy onnan készítettem ezt el, és megosztottam itt... Ki így csinálja, ki úgy! :) Üdv: Ági

134
alma 1 kg
fahéjrúd 1 db
citrom 1 db
cukor 8 dkg