Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-banános puffancsok

Almás-banános puffancsok
Almás-banános puffancsok
0 perc /
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szombati nasi.

hozzávalók / 3 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejszínt a tojásokkal, sóval, cukorral kicsit elkeverjük robotgéppel, de ne legyen habos. Hozzákeverjük a lisztet a sütőporral, állni hagyjuk 15 percet, majd két részre osztjuk.
  2. A banánt villával nyomkodjuk szét, az almát reszeljük le, majd nyomkodjuk ki, hogy ne legyen leveses.
  3. Az egyik masszához keverjük a banánt, a másikba az almát, forró olajba puffancsokat kanalazunk.
  4. Porcukorral megszórjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 780
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: farsang, buli receptek
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: fánk
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fánkocskák, almás-banános mini fánkok

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

715
finomliszt 25 dkg
instant élesztő 1 tasak
tojás 2 db
cukor 3 ek
1 csipet
habtejszín 2 dl
alma 1 közepes db
banán 1 közepes db