Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás csirke rizsgolyóval

Almás csirke rizsgolyóval
Almás csirke rizsgolyóval
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízleteset próbáltam főzni abból, ami éppen otthon megtalálható volt.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felszeleteljük a csirkemellet, sózzuk, borsozzuk. Serpenyőben picit megpirítjuk.
  2. Egy jénai tál aljára fektetjük a hús szeleteket, ráhalmozzuk az almát, megszórjuk a sajttal.
  3. 20-25 perc, amíg a sajt picit megbarnul.
  4. A rizst közben kis olajon megpirítjuk, majd felöntjük 2 börge vízzel, és megfőzzük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 183
elküldve: 0
receptkönyvben: 102
elkészítve: 6/8
Facebookon megjelent: -

szakács

d0rka

Mióta szakács: 2013.01.20.
18 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csőben sült csirke, sajtos csirkemell, csirkemell almával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

837
csirkemell filé 1 db
alma 3 db
sajt 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rizs 1 bögre
napraforgó olaj 1 ek
víz 5 dl