Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-epres turmix

Almás-epres turmix
Almás-epres turmix
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tipp: ne savanyú almával csináljuk, mert különben a tejtől el fog válni és túrós lesz!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A meghámozott és felkockázott almát, az epret, a cukrot, a vaníliás cukrot, a rumot összeturmixoljuk.
  2. Felöntjük 5 dl tejjel, majd megint megpörgetjük.
  3. Kiöntjük egy bögrébe, egy csipet fahéjt teszünk rá vagy egy rúd fahéjjal kevergetjük a fogyasztása közben.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 236
elküldve: 0
receptkönyvben: 87
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: 1

szakács

Kónya Katalin

Mióta szakács: 2012.03.06.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: italok
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
adag: 2 főre
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

eperturmix, fűszeres gyümölcsturmix, rumos fahéjas almaturmix

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

307
eper 10 dkg
alma 1 nagy db
cukor 2 ek
vaníliás cukor 1 csomag
rum 30 ml
fahéj 1 csipet
tej 5 dl