Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-gombás lasagne

Almás-gombás lasagne
Almás-gombás lasagne
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Femina oldalán olvastam. Különleges ízkombináció, mindegyik hozzávaló passzol egymáshoz. Minden ízt külön-külön lehet érezni benne még sütés után is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Félig megfőzzük a gombát, és felszeleteljük az almát.
  2. Kivajazunk egy tepsit, leteszünk egy sor tésztát az aljára. Arra gombát szórunk petrezselyemmel, almát teszünk rá, majd camembert-t.  A rétegezés végére tészta maradjon.
  3. Kikeverjük a tejszínt a fűszerekkel, leöntjük a tésztát és megszórjuk reszelt sajttal. Megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x35 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 094
elküldve: 0
receptkönyvben: 74
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gombás-almás lasagne, camembertes-almás lasagne gombával, almás-gombás rakott tészta, lasagne almával és gombával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

baghyra
baghyra / baghyra Thu, 2016-08-18 13:38

Többször megcsináltam már, nagy kedvencem. Amilyen furcsának tűnik, éppen annyira finom. :)

503
alma 3 közepes db
gomba 20 dkg
camembert sajt 10 dkg
főzőtejszín 2 dl
sajt 10 dkg
szerecsendió 0 ízlés szerint
gyömbér 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
lasagne tészta 205 g