Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-mandulás-duplacsokis muffin

Almás-mandulás-duplacsokis muffin
Almás-mandulás-duplacsokis muffin
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Muffinoknál a határ a csillagos ég! Ez is csak egy a sok közül, de nagyon finom. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A margarint felolvasztjuk, és hozzákeverjük az összes hozzávalót az étcsokoládé és a mandula kivételével. Az almát reszelt formában, mandulaaromából ízlés szerint.
  2. Ha kész a tészta, jól ki van keverve, megfelelőnek találjuk az állagát, akkor sütőformába helyezzük. Kb. háromnegyedig töltsük meg a formákat, mert szépen meg fognak nőni. Ha nincs muffinpapírunk a formák kibéleléséhez, akkor margarinnal kikenjük és lisztezzük őket.
  3. Minden nyers tésztába középen belenyomunk 1-1 kocka étcsokoládét, és megszórjuk a tetejüket szeletelt mandulával. 180 fokon készre sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 004
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Holydiver

Mióta szakács: 2017.06.29.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi édességek, szilveszter
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: muffin
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

almás muffin

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1048
finomliszt 20 dkg
tej 2 dl
margarin 20 dkg
tojás 3 db
porcukor 15 dkg
sütőpor 1 csomag
mandulaaroma 2 ml
alma 1 közepes db
cukrozatlan kakaópor 8 dkg
étcsokoládé 10 dkg
mandulapehely 5 dkg