Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-mustáros sertéscomb István mestertől

Almás-mustáros sertéscomb István mestertől
Almás-mustáros sertéscomb István mestertől
110 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc sütés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

"Valahol olvasott" recept feljavítva... :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karfiolt előfőzzük az ételízesítős vízben. A burgonyát meghámozzuk és megfőzzük. Az almát cikkekre vágjuk.
  2. A húst felszeleteljük, enyhén kiklopfoljuk és ujjnyi csíkokra vágjuk.
  3. Kevés olajon fehéredésig sütjük a húst, és mikor már egy kevés levet eresztett, hozzáadjuk a mustár és a fűszereket. Átkeverjük.
  4. Egy tepsibe sütőpapírt teszünk és egy kevés olajjal kikenjük.
  5. Belehelyezzük a húst, ráöntjük a levét. Ha kevés lenne a lé, akkor abból a vízből pótoljuk, amiben a karfiol főtt. Kb: 1-1,5 dl lé kell alája.
  6. Az almát, a burgonyát és a karfiolt rétegesen a húsra tesszük.
  7. Fólia alatt kb. egy órát, fólia nélkül még egy 20 percet sütjük.
  8. Jó étvágyat kívánok!
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 494
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pikáns sertéshús almával, mustáros sertéssült almával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

541
sertéscomb 70 dkg
alma 6 közepes db
karfiol 1 kis db
mustár 5 ek
tárkony 1 kk
fekete bors 1 csipet
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
ételízesítő 2 kávéskanál
burgonya 4 közepes db