Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-mustáros sertésszelet

Almás-mustáros sertésszelet
Almás-mustáros sertésszelet
90 perc / előkészület: 15 perc főzés: 75 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A sült húsokhoz mindig jól passzolnak a gyümölcsök. Most az almás változattal próbálkoztam.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megdinszteljük pici sóval egy nagy serpenyőben.
  2. Rátesszük hússzeleteket, sózzuk, borsozzuk, felöntjük egy pici vízzel, lefedjük, és puhára pároljuk.
  3. Mikor már puha, megkenjük mustárral, és pirítjuk egy kicsit mindkét felét a húsoknak.
  4. Egy másik edénybe a gerezdekre vágott almákat vízzel felöntjük, forrásba hozzuk, és a liszttel behabarjuk.
  5. Rizzsel tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 2 490
elküldve: 1
receptkönyvben: 41
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Monique

Mióta szakács: 2013.04.06.
73 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gyümölcsös hús, almás sült hús, almás sertéskaraj

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

943
olívaolaj 4 ek
vöröshagyma 2 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sertés rövidkaraj 1 kg
víz 6 dl
mustár 6 kávéskanál
alma 8 közepes db
finomliszt 2 csapott ek