Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-narancsos párolt vörös káposzta

Almás-narancsos párolt vörös káposzta
Almás-narancsos párolt vörös káposzta
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mi nem eszünk libát, így a kacsamell mellé köretnek készítettem el.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vörös káposztát vékonyan felszeleteljük.
  2. Az olajon elkezdjük dinsztelni, közben hozzáadjuk a fűszereket, a szószokat.
  3. Mikor már puhulni kezd, akkor tesszük bele a narancs reszelt héját, a meghámozott narancsot és almát felkockázva. Ezekkel együtt még kb. 5 percig pároljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 5 337
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: köretek
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 5 főre
fogás: köret
alkalom: Márton-nap, vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gyümölcsös párolt káposzta, fűszeres vörös káposzta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

149
vöröskáposzta 1 kis fej
alma 1 nagy db
narancs 1 közepes db
narancshéj 1 narancsból nyert
szőlőmagolaj 2 ek
worcestershire-szósz 2 ek
szójaszósz 2 ek
balzsamecet 2 ek
ánizs 1 kk
fahéj 1 kávéskanál
juharszirup 2 ek
koriandermag 1 kk