Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás rántott kacsamáj

Almás rántott kacsamáj
Almás rántott kacsamáj
25 perc / előkészület: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízkavalkád volt ez az ebéd. Nagyon szerettük.

hozzávalók / 3 adag

Az almás kacsamájhoz

A bundázáshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsamájat középen -ahol vastagabb- bemetsszük, megszórjuk majorannával, beletöltünk egy megtisztított almaszeletet, összetűzzük fogvájóval.
  2. Kívülről enyhén sózzuk, frissen őrölt borssal szórjuk meg, bepanírozzuk.
  3. 170 C-os olajban szép pirosra sütjük mindkét oldalát. Konyhai törlőre szedjük leitatni.
  4. Köretnek rozmaringos krumplipürét tálaltam, és hozzá szilva chutneyt.
  • sütési hőfok: 170°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 7 080
elküldve: 1
receptkönyvben: 30
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
babakonyha: baba 18-24 hónap
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

almás rántott máj, rántott almás kacsamáj, almás kacsamáj rántva

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

evamaria47
evamaria47 Sun, 2012-10-21 16:13

Nagyon finom ebédünk volt,de én pulykamájból készítettem.Rozmaringos burgonyával,mézen párolt,picit fahéjas-szegfűszeges almával és ropogósra pirított hagyma karikákkal tálaltam.

Szép napot,üdv.:evamaria

557
kacsamáj 50 dkg
alma 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
finomliszt 10 dkg
panko 10 dkg
tojás 2 db