Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-sajtos csirkecomb

Almás-sajtos csirkecomb
Almás-sajtos csirkecomb
85 perc / előkészület: 20 perc sütés: 65 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy női magazinban találtam a receptet, és egy kissé átszabtam a család igényei szerint.:-)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A képen hagymás törtburgonyával tálaltam, de szinte bármilyen köret jól illik hozzá (párolt zöldség, burgonyapüré stb.).

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy 25x20-as mázas cserép vagy jénai tálat kibélelünk a vékonyra szeletelt bacon szalonnával.
  2. Ráhelyezzük a csirkecomb filét (nagyobb darabokra vágva), sózzuk, borsozzuk.
  3. Az almát megmossuk, meghámozzuk, és nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük, rátesszük a csirkecomb filére, majd a lereszelt trappista sajttal megszórjuk. Alufóliával befedjük.
  4. 180 fokra előmelegített sütőbe rakjuk, körülbelül 1 órát sütjük.
  5. Kivesszük a sütőből, levesszük a fóliát, majd körülbelül 5 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 25x20x6 cm
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 597
elküldve: 4
receptkönyvben: 175
elkészítve: 12/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Pannika

Mióta szakács: 2013.08.18.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
receptverseny: Nevezd be a legjobb fogásod és nyerj!
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tepsis csirkecombfilé, baconös-almás-sajtos csirkecombfilé, sajtos-almás csirkecomb sütőben sütve

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Kovács Sándorné 48
Pannika / Kovács Sándorné 48 Mon, 2014-03-03 15:08

Köszi a dícséretet ,de Te dolgoztál meg vele !Próbáld ki pulykacombfilével vagy pulykamedalionnal abból elkészitve is nagyon fini csak egy kicsivel több borsot szórjál rá és füstölt sajtot a tetejére!Szerintem sikerélményed lesz megint!!
Jó étvágyat kívánok .Pannika

622
csirkecomb 4 db
bacon 20 dkg
alma 2 közepes db
trappista sajt 10 dkg
1 kávéskanál
fehér bors 1 kávéskanál