Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás tormamártás

Almás tormamártás
Almás tormamártás
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy étteremben kaptam ilyen mártást, egy tarjával töltött csirkemell mellé. Annyira ízlett, hogy eldöntöttem, én is megcsinálom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az ecetes tormát elkeverjük a reszelt almákkal, a tejföllel, egy csipet sóval és porcukorral. (Aki nem szeretne cukrot rakni bele, mehet édesítőszer is.)
  2. Hűtőszekrényben jól lehűtjük, s úgy tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 20 499
elküldve: 6
receptkönyvben: 198
elkészítve: 13/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Krystin

Mióta szakács: 2012.07.02.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

almás torma, tormakrém, tormamártás

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

236
ecetes torma 200 g
alma 3 db
tejföl 2 dl
1 csipet
cukor 1 csipet