Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-zabpelyhes morzsasüti

Almás-zabpelyhes morzsasüti
Almás-zabpelyhes morzsasüti
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Expressz desszert hétköznapokra, amit a legjobb még langyosan, vaníliafagyival kanalazni a kanapén heverészve.

hozzávalók / 4 adag

A morzsához

Az almához

Szólj hozzá!

elkészítés

A morzsához

  1. A morzsa összes hozzávalóját egy tálba öntjük, majd gyors mozdulatokkal elmorzsoljuk, és félretesszük.

Az almához

  1. Az almákat megmossuk, kicsumázzuk és vékony szeletekre felvágjuk. A cukrot elkeverjük a liszttel, sóval és a fahéjjal, majd beleforgatjuk az almákat.
  2. Kivajazott hőálló edénybe rétegezzük az almát, a tetejét megszórjuk a morzsával.
  3. 190 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 370
elküldve: 2
receptkönyvben: 166
elkészítve: 12/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Kárai Dávid

Mióta szakács: 2013.03.04.
353 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: desszert

egyéb elnevezések

crumble, almás crumble

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

310
vaj 50 g
finomliszt 35 g
barna cukor 35 g
zabpehely 35 g
1 csipet
alma 4 közepes db
finomliszt 1 púpozott ek
barna cukor 2 teáskanál
1 csipet
fahéj 0 ízlés szerint