Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-zsályás csirkemell

Almás-zsályás csirkemell
Almás-zsályás csirkemell
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Próbálok minél több zöldséget és gyümölcsöt beletuszkolni a család pocakjába, és ez így megy a legkönnyebben, ha néha belefőzöm az ételekbe.

Ez  a recept spontán született, és gondoltam meg is osztom másokkal is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellfilét felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, zsályával fűszerezzük.
  2. Kókuszzsíron megpirítjuk fehéredésig.
  3. Mikor már majdnem kész, hozzáadjuk a felkockázott almát, és készre sütjük.
  4. A legvégén lenmaggal megszórjuk.
  5. Párolt zöldséggel kínáljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 430
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

tzsupi

Mióta szakács: 2010.10.25.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gyümölcsös csirkemell, csirkemellcsíkok almával sütve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

424
csirkemell filé 50 dkg
alma 1 közepes db
zsálya 1 teáskanál
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
lenmag 1 ek
kókuszzsír 1 ek