Amíg fő, a hagymát vágjuk kis kockákra, majd forgassuk lisztbe, és süssük ki forró olajban, hogy ropogósak legyenek! Ha megsült, szalvétával kibélelt edénybe rakjuk, hogy a felesleges olajat beszívja.
A kifliket vágjuk ketté, és tegyünk bele sajtot.
A bacon szalonnát süssük ropogósra, és helyezzük a sajt tetejére.
A kiflikbe rakjuk a megfőtt virsliket, nyomjunk rájuk ketchupot vagy mustárt (vagy amit szeretnénk), szórjunk rá ízlés szerint a pirított hagymából, és karikázzunk rá a csemegeuborkából!
*hirdetés/ajánlat
elkészítés
A virslit megfőzzük.
Amíg fő, a hagymát vágjuk kis kockákra, majd forgassuk lisztbe, és süssük ki forró olajban, hogy ropogósak legyenek! Ha megsült, szalvétával kibélelt edénybe rakjuk, hogy a felesleges olajat beszívja.
A kifliket vágjuk ketté, és tegyünk bele sajtot.
A bacon szalonnát süssük ropogósra, és helyezzük a sajt tetejére.
A kiflikbe rakjuk a megfőtt virsliket, nyomjunk rájuk ketchupot vagy mustárt (vagy amit szeretnénk), szórjunk rá ízlés szerint a pirított hagymából, és karikázzunk rá a csemegeuborkából!
Hozzászólások (7)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2019. október 2-án kiemeltük cikkünkben: 9 szaftos és laktató fogás amerikai módra!
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. szeptember 21-én kiemeltük cikkünkben: 12 laktató szendvicsvariáció virslivel kicsiknek és nagyoknak
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. június 18-án kiemeltük cikkünkben: 15 szuper szendvics a szurkolóknak
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. július 21-én kiemeltük cikkünkben: TOP 16 leghíresebb gyorskaja házi változatban
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2015. november 26-án kiemeltük cikkünkben: Kedvenc street-foodjaink!
Üdvözlettel, NoSalty
Tényleg finom!
Örülök,hogy ízlett:)