Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos-chilis káposztasaláta

Ananászos-chilis káposztasaláta
Ananászos-chilis káposztasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss ananász helyett elkészthetjük ananászkonzervvel is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A chilit megtisztítjuk, kettévágjuk, a magokat kivágjuk, majd a paprikát apróra vágjuk. A majonézt elkeverjük a tejföllel, mustárral, citromlével és az apróra vágott chilivel. Sóval, borssal ízesítjük.
  2. A megtisztított ananászt kockákra vágjuk. A káposztát vékonyra gyaluljuk. Az újhagymát vékony gyűrűkre vágjuk. Az egészet egy edénybe rakjuk, ráöntjük a mártást és jól összekavarjuk. Lefedve legalább egy órát a hűtőben állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 532
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1965 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

pikáns káposztasaláta, egzotikus káposztasaláta, mustáros káposztasaláta chilivel és ananásszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

131
hegyes erős paprika 2 közepes db
majonéz 2 ek
mustár 1 ek
tejföl 2 ek
citromlé 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
káposzta 600 g
ananász 0.5 db
újhagyma 3 db