Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos csirkemell Helga konyhájából

Ananászos csirkemell Helga konyhájából
Ananászos csirkemell Helga konyhájából
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A csirkemellet szívesen kombinálom gyümölcsökkel.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemell filét csíkokra, a sárgarépát vékony hasábokra vágjuk.
  2. A hagymákat kockázzuk, és zsiradékon megfonnyasztjuk.
  3. Hozzáadjuk a húst, lesütjük.
  4. Beletesszük a répát és felöntjük a paradicsommal, pár percig pároljuk.
  5. Beleöntjük az ananászt, majd jönnek a fűszerek és a kókusztej, felforraljuk. 
  6. Kevés burgonyakeményítőt elkeverünk 2 kanál hideg vízben, és ezzel sűrítjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 24 593
elküldve: 1
receptkönyvben: 106
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: 1

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: indiai
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kókusztejes-ananászos csirkemell, sárgarépás-gyümölcsös csirkemell, ananászos-sárgarépás csirkemell

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

393
csirkemell filé 4 db
kókuszzsír 3 ek
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 4 gerezd
sárgarépa 3 nagy db
ananászkonzerv 340 g
paradicsomlé 1.5 dl
kókusztej 2 dl
garam masala 3 ek
szójaszósz 3 ek
barna cukor 1 csipet
himalája só 1 kk
burgonyakeményítő 1 csapott ek