Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos csirkemell István mester konyhájából

Ananászos csirkemell István mester konyhájából
Ananászos csirkemell István mester konyhájából
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészíthető, könnyű étel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mellet felkockázzuk, sózzuk.
  2. A bacont olajon pirítjuk, majd a húst hozzáadjuk és addig sütjük, míg ki nem fehéredik és levet nem enged. Ekkor felöntjük a konzerv levével vagy vízzel, és 15 percig fedő alatt főzzük.
  3. Hozzáadjuk a felkockázott ananászt, majd fedő nélkül elfőzzük a levét, kb. 5 perc.
  4. Míg a hús készül a tejszínhez keverjük a zúzott fokhagymát, a csipet borsot és a szerecsendiót. A végén felöntjük vele a húst, egyet rottyantunk rajta és készen is van.
  5. Jó étvágyat kívánok!
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 7 022
elküldve: 0
receptkönyvben: 71
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ananászos csirkemell, tejszínes-ananászos csirkemell, csirkeragu ananásszal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

550
csirkemell filé 75 dkg
ananászkonzerv 40 dkg
bacon 20 dkg
fokhagyma 2 gerezd
főzőtejszín 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 1 csipet