Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos garnéla nyárson sütve

Ananászos garnéla nyárson sütve
Ananászos garnéla nyárson sütve
33 perc / előkészület: 18 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, és friss trópusi az íze. Mivel nagyobb garnélákról van szó, így 15 percig is eltarthat a sütése. Ha először félig átsütjük a zöldségeket és úgy tűzzük fel a nyársra, akkor biztosak lehetünk abban, hogy puha lesz és nem kell a garnélát túlsütni.

hozzávalók / 4 adag

Az ananászszószhoz

A nyárshoz

ajánlat

Grillpartikra, vagy egzotikus trópusi ételekhez. Rizs és saláta mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Daráljuk pépesre a szósz alapanyagait, és forraljuk föl egy lábosban (kb 5-perc).
  2. Tegyük a garnélákat és a zöldséget, gyümölcsöt a pálcikákra.
  3. Öntsük a még meleg szószt a garnélára, 20 percig pácoljuk.
  4. Sütőben vagy grillen megsütjük. kb 11-16 percig.
  • sütési hőfok: 185°C
  • elkészítettem: 14 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 910
elküldve: 4
receptkönyvben: 172
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

RAW

Mióta szakács: 2011.03.15.
137 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: grill
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
szezon: nyár
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre
babakonyha: baba-mama

egyéb elnevezések

garnéla nyárson ananászos szószban, rák nyárson, garnéla ananászosan

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

HajniP
HajniP Wed, 2014-07-16 11:49

Ez a recept valami csodálatos! Épp most rendelt a párom egy asztali grillt a Media Markt weboldalán, biztosan meg fogom lepni ezzel az ananászos garnélanyárssal!

Giovanni
Giovanni Thu, 2013-08-29 05:34

Tecik a recept, koszonom szepen.
Tovabi sok sikert kivanok.

Tisztelettel.
Giovanni.

libaláb
libaláb Fri, 2012-06-15 22:04

Egy újabb finomság, ami a férjemnek nagyon ízlett (én sajnos semmi tengeri kütyüt nem bírok megenni) köszönet a finom receptért.

Kristina
RAW / Kristina Sat, 2012-06-16 13:39

Kedves Libalab!
Nagyon szepen koszonom a kedves hozzaszolast:) tovabbi szep napot!
Udv,
RAW

258
ananász 2 db
méz 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
citromlé 1 ek
víz 2 ek
garnéla 40 dkg
citrom 4 db