Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos grillnyárs

Ananászos grillnyárs
Ananászos grillnyárs
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hagyományos zöldséges saslik mellé szerettem volna valamilyen nyárs-ételt.  Ez is a kedvencek kategóriájába került.  bővebben...

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kefirbe belekeverjük a tarkaborsot, a sót és az konzerv levének a felét.
  2. Pulykamellet felkockázzuk, és beleforgatjuk a kefires pácba. Egy napig a hűtőben hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek.
  3. Másnap (vagy akár harmadnap is) nyársra húzzuk felváltva a húst az ananásszal, és grillen megsütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 931
elküldve: 5
receptkönyvben: 251
elkészítve: 6/8
Facebookon megjelent: -

szakács

vimizo

Mióta szakács: 2008.05.05.
22 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

pulykás grillnyárs ananásszal, kefirben pácolt pulyka, ananászos pulyka, ananászos-kefires pulyka

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

212
pulykamell 60 dkg
kefir 200 ml
négyszínű bors 1 tk
1 tk
ananászkonzerv 340 g