Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos-joghurtos süti

Ananászos-joghurtos süti
Ananászos-joghurtos süti
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy régi ismerőstől kaptam az alapreceptet, kicsit tovább fejlesztettem. A bögre nálam 250 ml-es, ezt vettem alapul. Kevesebb cukorral is lehet csinálni, az ananász édességétől függően. Én általában csak 1 bögrével teszek bele. Más gyümölccsel is készíthető.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Nálam a bögre 250 ml-es, tehát ezt vettem mértékül . Az ananász nálam fagyasztott volt, így kiolvasztottam és lecsepegtettem. A sütőt előmelegítjük 190 fokra, és alul -felül sütésre állítjuk.
  2. A tojást kikeverjük az olajjal, joghurttal, cukorral, vaníliával és a sóval. A lisztet átszitáljuk a sütőporral együtt. Belekeverjük a nedves anyagokba.
  3. Egy közepes tepsit kibélelünk sütőpapírral, és beleöntjük a masszát. A tetejére szórjuk az ananászt és picit lenyomkodjuk.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x20 cm
  • elkészítettem: 36 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 2 038
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

samuraj

Mióta szakács: 2014.05.01.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: tízórai, uzsonna
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

ananászos kevert sütemény, szaftos ananászos sütemény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

518
sütőpor 1 csomag
tojás 4 db
finomliszt 2 bögre
napraforgó olaj 125 ml
cukor 1.5 bögre
görög joghurt 250 ml
vaníliaaroma 2 teáskanál
ananász 25 dkg
2 kávéskanál