Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos-kesudiós csirke

Ananászos-kesudiós csirke
Ananászos-kesudiós csirke
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindenkinek van egy ananászos csirke verziója, az enyémben a speciális a kesudió és a worcestershire-szósz. Egyszerre fűszeres, pikáns és édes, puha az ananász, és ropog a kesu. Vigyázni kell vele, mert a végtelenségig lehet enni.:-)

Jól illik hozzá a barna rizs, én mazsolás vad és barna rizzsel tálalom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkét apró darabokra vágjuk, besózzuk.
  2. A hagymát aprítsuk fel, és az olajon sóval pároljuk meg, majd adjuk hozzá az aprított fokhagymát is.
  3. Adjuk hozzá a csirkemellet, és fehéredésig pirítsuk.
  4. Locsoljuk meg a worcestershire-szósszal.
  5. Adjuk hozzá a darabolt ananászt és egy decinyit a konzervléből.
  6. Majd a bor is mehet hozzá, a friss kakukkfű (ízlés szerint), fehérbors és a kesudió enyhén összetörve (maradhat egészben is).
  7. Addig főzzük, amíg a leve kicsit el nem fő,és ragus állagú nem lesz az egész.
  8. Rizzsel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 379
elküldve: 1
receptkönyvben: 44
elkészítve: 5/8
Facebookon megjelent: -

szakács

ArtDeco

Mióta szakács: 2013.04.14.
5 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ananászos csirke, ananászos csirke kesudióval, ananászos kesudiós csirke fehérborral

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

559
csirkemell filé 50 dkg
ananászkonzerv 30 dkg
kesudió 10 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
fokhagyma 3 gerezd
olívaolaj 1 dl
1 ek
fehér bors 1 teáskanál
worcestershire-szósz 3 ek
fehérbor 1 dl
kakukkfű 1 kk