Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos kevert süti

Ananászos kevert süti
Ananászos kevert süti
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom puha a tésztája.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az ananászkockákat lecsepegtetjük, rászórjuk a réteslisztet, és elkeverjük.
  2. A tojásokat a cukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk az olajat és az ananász levét.
  3. Ezután hozzákeverjük a sütőporral elvegyített lisztet. Sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe öntjük, tetején elosztjuk a rétesliszttel bevont ananászkockát.
  4. Előmelegített sütőben készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 3 769
elküldve: 1
receptkönyvben: 82
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gyümölcsös süti, ananászos szelet

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

schoffer
schoffer Mon, 2019-11-11 01:24

Jól hangzik! De meg tudnád mondani, a "készre sütjük" kb hány percet jelent?

842
tojás 4 db
cukor 25 dkg
napraforgó olaj 10 ek
ananászlé 10 ek
finomliszt 25 dkg
sütőpor 1 csomag
rétesliszt 4 csapott ek
ananászkonzerv 50 dkg