Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos pulyka

Ananászos pulyka
Ananászos pulyka
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon egyszerűen elkészíthető, gyors és nagyon ízletes étel. 
1 adag 435 kcal.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Köretként sült burgonyát, burgonyapürét, salátát kínálhatunk mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst leöblítjük, papírkendővel leitatjuk róla a vizet, 8 vékony szeletre vágjuk. Folpackkal letakarva kissé kiverjük. Meghintjük sóval, borssal.
  2. A gyömbért meghámozzuk, finomra reszeljük, majd megkenjük vele a hússzeleteket, mindkét oldalukat pirosra sütjük a felforrósított vajon (2+2perc).
  3. A sajtot lereszeljük, az ananászt kiemeljük a levéből, és lecsepegtetjük. Minden szelet húsra 1-1 ananászkarikát teszünk, és megszórjuk gazdagon sajttal. Egy tepsibe sütőpapírt teszünk, majd ráhelyezzük a hússzeleteket, és rápirítjuk-grillezzük a sajtot, és már kész is.

  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 237
elküldve: 0
receptkönyvben: 87
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Anyika39

Mióta szakács: 2009.12.16.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

ananászos-sajtos hús, ananászos-sajtos pulyka

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

725
pulykamell 400 g
trappista sajt 100 g
vaj 50 g
ananász 400 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
gyömbér 2 cm