Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos rizspuding thai módra

Ananászos rizspuding thai módra
Ananászos rizspuding thai módra
28 perc / előkészület: 8 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gordon Ramsay recepje alapján készült, mangó helyett ananásszal.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Sózatlan összetört pisztáciával szórhatjuk meg a tetejét.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rizst a kókusztejjel, cukorral és vaníliás cukorral tegyük egy lábosba. Forralásig főzzük fel, miközben gyakran megkeverjük. Majd 15-20 perc alatt főzzük készre.
  2. Külön lábosban szárazon pirítsuk a kókuszreszeléket (vigyázat, gyorsan odakap!), egy tányéron tegyük félre. Szűrjük le az ananászt.
  3. A megfőzött rizsbe keverjük bele a kókuszreszeléket, a tejszínt és a felkockázott ananászt is.
  4. Hagyjuk állni pár percig tálalás előtt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 200
elküldve: 1
receptkönyvben: 73
elkészítve: 1/7
Facebookon megjelent: -

szakács

nopara

Mióta szakács: 2010.04.18.
45 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes, tojásmentes
konyha: távol-keleti
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ananászos rizspuding, rizspuding kókusztejjel, kókuszos-ananászos rizspuding

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

678
rizs 25 dkg
kókusztej 400 ml
porcukor 80 g
vaníliás cukor 1 csomag
kókuszreszelék 3 ek
ananászkonzerv 20 dkg
habtejszín 150 ml