Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos-sonkás káposztasaláta

Ananászos-sonkás káposztasaláta
Ananászos-sonkás káposztasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A salátához keverhetünk ízlés szerint vékony csíkokra vágott sajtot is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A majonézt elkeverjük a joghurttal és a citromlével. Sóval, borssal és curry porral ízesítjük.
  2. Az ananászt kisebb darabokra, a sonkát vékony csíkokra vágjuk. A káposztát vékonyra gyaluljuk.
  3. Az egészet egy edénybe rakjuk, ráöntjük a mártást, és jól összekavarjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 661
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

vegyes saláta, majonézes káposztasaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

189
káposzta 350 g
főtt sonka 200 g
ananászkonzerv 200 g
majonéz 3 ek
görög joghurt 5 ek
citromlé 1 ek
curry por 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint