Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos-újhagymás rudas fasírt

Ananászos-újhagymás rudas fasírt
Ananászos-újhagymás rudas fasírt
90 perc / előkészület: 20 perc sütés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ananászos húst akartam készíteni, mivel nem volt olyan hús a boltba, amilyet akartam, így anyukám azt mondta, legyen fasírt ananásszal, mért is ne, gondoltam, újhagyma van a kertben, így ez lett belőle.

hozzávalók / 5 adag

A fasírthoz

A tepsi kikenéséhez

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálba beletesszük a húst, hozzárakjuk a karikára vágott újhagymát, a zúzott fokhagymát, belemorzsáljuk a kenyér belsejét, a tojásokat, a sót, borsot, majorannát, chilit, jól eldolgozzuk.
  2. Alufóliát megolajozzuk, eligazítjuk rajta húst laposra, szétrakjuk az ananász kockákat, majd fölcsavarjuk roládnak, alufóliába becsomagoljuk, olajjal kikent tepsibe rakjuk, 1 órát sütjük, majd kicsomagoljuk a fóliából, és még 10-15 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 958
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: húsételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, tejmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

ananászos húsrolád, vagdalt ananásszal, pikáns fasírt, hústekercs

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

544
darált sertéshús 1 kg
újhagyma 3 db
fokhagyma 1 gerezd
kenyér 3 szelet
tojás 2 db
majoranna 1 kk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
ananászkonzerv 25 dkg
napraforgó olaj 2 ek