Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aragóniai sonkás paella garnélarákkal

Aragóniai sonkás paella garnélarákkal
Aragóniai sonkás paella garnélarákkal
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom és egyszerű paella recept. Nekem legalább annyira ízlett, mint amiket Spanyolországban ettem. Jó étvágyat! :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy serpenyőben megfelelő mennyiségű olaj hozzáadásával a kockára vágott sonkát, vöröshagymát és a csirkemellet pár percig pirítjuk.
  2. Ízesítjük sóval, borssal, tárkonnyal és a fűszerkeverékkel, végül a rákot is hozzáadjuk. 
  3. A rizst megmossuk, lecsurgatjuk, majd hozzáadjuk a raguhoz, húsleves alaplével felengedjük, és lassú tűzön 25 perc alatt készre főzzük.
  4. Citromcikkekkel és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 045
elküldve: 1
receptkönyvben: 48
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Gábor

Mióta szakács: 2013.02.06.
7 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: spanyol
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sonkás garnélás csirkeragu, csirkés sonkás paella garnélával, csirkés rákos paella

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

924
sonka 20 dkg
vöröshagyma 2 közepes fej
fokhagyma 5 gerezd
csirkemell filé 50 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tárkony 2 kk
olívaolaj 2 ek
garnéla 25 dkg
rizottó rizs 50 dkg
szárnyas fűszerkeverék 2 kávéskanál
sajt 15 dkg
citrom 2 db
szárnyas alaplé 1 l