Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Arany halrudak ázsiai uborkasalátával és párolt rizzsel

Arany halrudak ázsiai uborkasalátával és párolt rizzsel
Arany halrudak ázsiai uborkasalátával és párolt rizzsel
34 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 9 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors és izgalmas ázsiai jellegű vacsora!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajat egy kisebb edénybe öntjük, felhevítjük. Hozzáadjuk a rizst, felöntjük vízzel, sózzuk, és készre pároljuk.
  2. Az uborkát vékony karikákra vágjuk. A szezámoljat, szójaszószt, rizsecetet, cukrot és a lime levét kikeverjük, és az uborkakarikákra öntjük. Megszórjuk szezámmaggal és apróra vágott korianderral.
  3. A halrudacskákat sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és 230 fokra előmelegített sütőbe toljuk.
  4. Együtt tálaljuk őket.
  • sütési hőfok: 230°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 644
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 4

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1123 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

860
olívaolaj 2 ek
rizs 15 dkg
0 ízlés szerint
uborka 120 g
halrudacska 300 g
szezámolaj 2 ek
szójaszósz 2 ek
rizsecet 2 ek
barna cukor 1 csipet
limelé 0.25 lime-ból nyert
szezámmag 2 ek
koriander 3 ek