Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Articsókás burgonyaserpenyő

Articsókás burgonyaserpenyő
Articsókás burgonyaserpenyő
43 perc / előkészület: 15 perc sütés: 28 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt a hűtőben még egy fél konzerv articsókaszív, ez lett belőle. Köretként vagy önálló ételként.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghántjuk, kettévágjuk, mossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk. Majd a forró olajban, közben megkeverve kb. 20 percig sütjük.
  2. Az articsókaszíveket leszűrjük, kettévágjuk. A paradicsomot 4-be vágjuk, majd hosszában elfelezzük. A hagymát megtisztítjuk, négybe vágjuk.
  3. A burgonyához adjuk a hagymát és az articsókát, és további 5 percig sütjük. Rászórjuk a paradicsomot, meglocsoljuk a borral, és további 3 percig sütjük. Sóval, borssal ízesítjük, a petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 331
elküldve: 1
receptkönyvben: 30
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

articsókás-zöldséges egytálétel, articsókás zöldséges serpenyő, serpenyős zöldség

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

397
burgonya 500 g
szójaolaj 1 ek
articsóka 6 db
paradicsom 1 közepes db
salottahagyma 1 közepes db
fehérbor 25 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 tk