Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Articsókás tonhalsaláta

Articsókás tonhalsaláta
Articsókás tonhalsaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Némelyik saláta száraz lehet tetemes mennyiségű szósz nélkül. A másik lehetőség, hogy olyan összetevőket használunk, amik eleve nedvesebbek.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spenótleveleket megmossuk, és falatnyi darabokra vágjuk. Két tányéron elosztjuk.
  2. Az articsóka fejeket lecsöpögtetjük, feldaraboljuk, és a spenótleveleken elosztjuk.
  3. A tonhalat a konzervből villával kapargatjuk a salátára, a két tányéron elosztva. (Így semmi mást nem kell elmosni, csak a konzervdobozt kidobni, messzire.)
  4. A szárított paradicsomokat felkockázzuk, és a kapribogyóval együtt elosztjuk a salátákon.
  5. Azonnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 223
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

tonhalsaláta, kapribogyós tonhalsaláta, articsókás halsaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

282
spenót 10 dkg
articsóka 40 dkg
tonhalkonzerv 12 dkg
szárított paradicsom 10 db
kapribogyó 2 teáskanál