Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aszalt áfonyás-pisztáciás keksz

Aszalt áfonyás-pisztáciás keksz
Aszalt áfonyás-pisztáciás keksz
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csak egy kis próba volt egy villámgyors édességre.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Minden hozzávalót dagasztógépben összekeverünk.
  2. A tésztát hűtőben folpackba csomagolva fél órát pihentetjük.
  3. A tésztát kinyújtjuk kb 4 mm vékonyra, és 6 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk a köröket.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a kekszeket, és 170 fokra előmelegített sütőben hőlégkeverésen negyed óra alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 39x33 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 205
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi édességek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: tojásmentes
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

áfonyás keksz, pisztáciás keksz, áfonyás-pisztáciás keksz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

226
tönkölybúza liszt 20 dkg
vaj 10 dkg
író 0.5 dl
gyümölcscukor 3 dkg
rózsavíz 2 ek
sótlan pisztácia 5 dkg
aszalt gyümölcsök 5 dkg