Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aszalt gyümölcsökkel töltött kacsamell

Aszalt gyümölcsökkel töltött kacsamell
Aszalt gyümölcsökkel töltött kacsamell
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Drága öcsém 18 éves születésnapi ebédjének egyik fogása volt. Nagyon szerettük!:)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az aszalt gyümölcsöket beáztatjuk a vörösborba.
  2. A két kacsamellet megszabadítjuk a bőrétől, sózzuk, borsozzuk, középen felszúrjuk, és megtöltjük a beáztatott aszalt gyümölcsökkel.
  3. Megszórjuk rozmaringgal.
  4. Egy serpenyőben olajat hevítünk, beletesszük a megtöltött kacsamelleket, lefödjük, és egyenletesen átsütjük.
  5. Tálaláskor ferdén szeleteljük a kacsamelleket, hogy minden szeletbe jusson aszalt gyümölcs.
  6. Ha megmarad az aszalt gyümölcsökből, készíthetünk melléje köretnek aszalt gyümölcsökkel és kukoricával gazdagított rizst.


 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 748
elküldve: 1
receptkönyvben: 41
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kattika

Mióta szakács: 2011.11.07.
126 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

aszalt szilvás kacsa, kacsamell aszalt gyümölcsökkel töltve, gyümölcsös kacsasült

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

393
kacsamell 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
aszalt sárgabarack 8 dkg
aszalt szilva 8 dkg
vörösbor 0.5 dl
rozmaring 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 ek