Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aszalt gyümölcsös sertésrolád

Aszalt gyümölcsös sertésrolád
Aszalt gyümölcsös sertésrolád
95 perc / előkészület: 20 perc sütés: 75 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ebéd, ünnepre készült először, azóta már többször készítettem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hússzeletet bevágjuk úgy, hogy egy nagyobb szeletet kapjunk, majd kissé kiklopfoljuk.
  2. A szalonnaszeleteket kissé egymásra rakva lerakjuk, hogy akkora nagyságot kapjunk, mint a hús.
  3. A húst ráhelyezzük a szalonára, megszórjuk ételízesítővel, a sajttal, majd a szélénél rakunk egy sor aszalt szilvát, majd barackot, és szorosan felcsavarjuk.
  4. A sertéshálóba csomagoljuk, olajos tepsibe rakjuk, alufóliával letakarva 1 órát sütjük. Leszedjük a fóliát, majd visszarakjuk még 15-20 percre.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 379
elküldve: 1
receptkönyvben: 20
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Irén

Mióta szakács: 2014.07.23.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

aszalt gyümölcsös sertésrolád, sertéstekercs aszalt gyümölccsel töltve, aszalt szilvás-barackos sertésrolád szalonnában sütve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

869
sertéscomb 50 dkg
császárszalonna 15 dkg
ételízesítő 0 ízlés szerint
parmezán sajt 5 dkg
aszalt szilva 10 dkg
aszalt sárgabarack 10 dkg
sertésháló 1 db