Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aszalt sárgabarackos vagdalt szalonnában batátaval

Aszalt sárgabarackos vagdalt szalonnában batátaval
Aszalt sárgabarackos vagdalt szalonnában batátaval
150 perc / előkészület: 30 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukám születésnapjára készítettük.

hozzávalók / 5 adag

Vagdalt

Töltelék

Továbbá

Szólj hozzá!

elkészítés

Vagdalt

  1. A húsokat az aszalt szilvával, a fokhagymával és a kenyér belével kétszer ledaráljuk, majd tálba rakjuk.
  2. Hozzárakjuk a tojást, fűszerpaprikát, kurkumát, sót, borsot, majd jól eldolgozzuk.

Töltelék

  1. Alufóliára rárakjuk a szalonna szeleteket, majd erre a húskeveréket eligazítjuk, megszórjuk a reszelt sajttal, majd a szélénél 2 sorba aszalt sárgabarackot rakunk, és fölcsavarjuk. Jól becsomagoljuk alufóliába.
  2. Tepsibe tesszük, öntünk köré kevés vizet, majd 180 fokon 90 percet sütjük.
  3. Kicsomagoljuk a fóliát, és még 30 percre visszarakjuk.

Továbbá

  1. A batátát megpucoljuk, karikára vágjuk olajjal kikent jénaiba rakjuk, pici vizet öntünk rá, és 180 fokon kb 30 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 533
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
adag: 5 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

vagdalt aszalt sárgabarackkal, vagdalt baconbe tekerve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

747
sertéshús 50 dkg
marhahús 50 dkg
aszalt szilva 5 dkg
fokhagyma 5 gerezd
kenyér 10 dkg
tojás 1 db
fűszerpaprika 1 ek
kurkuma 1 kávéskanál
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
trappista sajt 5 dkg
aszalt sárgabarack 15 dkg
császárszalonna 20 dkg
édesburgonya 3 db