Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aszalt szilvás gépsonka ribizlimártással

Aszalt szilvás gépsonka ribizlimártással
Aszalt szilvás gépsonka ribizlimártással
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű nyári étel.

hozzávalók / 2 adag

A sonkához

A ribizlimártáshoz

ajánlat

Nagyon finom előétel.

Szólj hozzá!

elkészítés

 


  1. A tányérban előkészítjük a lisztet, a másik tányérban felverjük a két tojást, és hozzáadjuk az összevágott petrezselyemlevelet.

  2. Minden szelet gépsonkát megtöltünk aszalt szilvával, és fehajtjuk.

  3. Először lisztben, utána tojásban, és megint lisztben megforgatjuk, és olajban kisütjük.

  4. A ribizlimártáshoz a tejfölt elkeverjük liszttel és cukorral csomómentesen.

  5. A vizet felforraljuk, beletesszük a ribizlit, és hozzáadjuk a tejfölös lisztet.


 

  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 248
elküldve: 2
receptkönyvben: 24
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
kategória: tapas
adag: 2 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gépsonka aszalt szilvával töltve ribizlimártással, bundás sonkatekercs, aszalt szilvás gépsonka, göngyölt sonka ribizlimártással

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

881
gépsonka 20 dkg
aszalt szilva 20 dkg
finomliszt 10 dkg
tojás 2 db
petrezselyem 0 ízlés szerint
piros ribizli 15 dkg
tejföl 15 dkg
finomliszt 1 evőkanál
cukor 2 ek
víz 1 dl