Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aszalt szilvás pulykamell vörösboros gombaszószban

Aszalt szilvás pulykamell vörösboros gombaszószban
Aszalt szilvás pulykamell vörösboros gombaszószban
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem is olyan bonyolult, mint amennyire gondoljuk. Viszonylag hamar elkészül, és a háziasszonynak is van ideje még szépítkezni és elkészülni a vacsorához. Garantált az igazi karácsonyi hangulat! Még több gombarecept itt!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pulykamellet vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, majd aszalt szilvával megtöltjük, és pálcikával felszúrjuk. Serpenyőben kevés olajon, kis víz hozzáadásával megpároljuk.
  2. A maradék aszalt szilvát is a húsok mellé tesszük, és kis vörösborral felöntjük. Hozzáadjuk a felszeletelt csiperkegombát, és addig főzzük, amíg a mellé helyezett aszalt szilva besűríti a vörösboros gombás szószt.
  3. Főtt rizzsel vagy burgonyakrokettel tálaljuk. Ne hagyjuk az ételt felügyelet nélkül, mert az aszalt szilva könnyen megéghet! A párolás alatt pótoljuk a vizet!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 831
elküldve: 3
receptkönyvben: 92
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: könnyű
szezon: tél
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

aszalt szilvás pulykasült, aszalt szilvával töltött hús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

627
csiperkegomba 500 g
pulykamell 900 g
aszalt szilva 300 g
vörösbor 1.5 dl
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint