Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aszaltszilva-krémleves

Aszaltszilva-krémleves
Aszaltszilva-krémleves
45 perc / előkészület: 5 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Karácsonyi menünk egyik fogása volt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Szilvát szilvalével és a vízzel feltesszük főni.
  2. Cukorral, fűszerekkel, csipet sóval ízesítjük.
  3. Forrás után 15 percig főzzük.
  4. Pudingport elkeverjük a tejszínnel, levesbe öntjük, felforraljuk, és összeturmixoljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 079
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1085 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

aszaltszilva-leves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

356
aszalt szilva 30 dkg
főzőtejszín 2 dl
szegfűszeg 1 teáskanál
fahéj 2 kávéskanál
puncs pudingpor 1 tasak
1 csipet
cukor 1 csapott ek
víz 1 l
gyümölcslé 5 dl