Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Atlanti lazac 2.

Atlanti lazac 2.
Atlanti lazac 2.
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Íme egy újabb variáció a créme fraiche-tormás krém és a lazac "házasságára" az Atlanti lazac 1. recept után.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálba kanalazzuk a créme fraiche-t és a tormát. Borsozzuk, hozzáadjuk a kaprot, majd az egészet alaposan összekeverjük.
  2. A lazacszeleteket "fel-háromszögezzük", majd tegyünk egy háromszöget magunk elé úgy, hogy a háromszög talpa legyen felénk. 
  3. Kb. a feléhez teszünk egy teáskanálnyi krémet, majd feltekerjük. Egy tálra helyezzük úgy, hogy a tetejét a maradék krémmel díszítjük.
  4. A tálalásig tegyük hűtőbe.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 15 480
elküldve: 2
receptkönyvben: 116
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Chez Sandra

Mióta szakács: 2010.01.24.
38 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

lazactekercs, krémes tormás lazacfalatok

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

100
crème fraîche 4 dkg
torma 2 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
kapor 1 tk
lazac 20 dkg