Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Avokádókrémes burgonyasaláta

Avokádókrémes burgonyasaláta
Avokádókrémes burgonyasaláta
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom burgonyasaláta mindazoknak, akik szeretik az avokádót. Koriander helyett elkészíthetjük petrezselyemmel is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megmossuk, fövő sós vízben kb. 30-35 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, meghámozzuk, kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A paradicsomot négybe vágjuk, a magokat kivágjuk, majd apró kockákra vágjuk. A chilit apróra vágjuk. A koriandert durvára vágjuk. Salátástálba tesszük őket.
  2. Az avokádó húsát konyhai aprítógépbe tesszük. Hozzáadjuk a citrom levét, a joghurtot, a kefirt és az olajat, és krémesre dolgozzuk. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. Az avokádókrémet a salátára öntjük. Sóval, borssal ízesítjük, és jó elkeverjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 355
elküldve: 0
receptkönyvben: 53
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret

egyéb elnevezések

krémes krumplisaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

338
burgonya 400 g
lila hagyma 1 közepes db
paradicsom 1 közepes db
chili 0.5 db
koriander 0.5 csokor
avokádó 1 db
citromlé 0.5 citromból nyert
görög joghurt 3 ek
kefir 50 ml
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint